onsdag 18 mars 2020

Flera miljonärer när det regnar

Förra onsdagen den 19 februari var det den perfekta möjligheten för Lotto och Drömvinsten var 137 miljoner SEK. Detta var en extraordinär omgång spel som äntligen gav Milion Rain. Detta innebar 16 spelare med 6 + 1 rätt fick tycoons. De nya tycoonerna är från Malmö i söder till Ljusdal i norr! Svenska Spel Tur har upptäckt tre av spelarna och här är deras triumferande berättelser.

Den 30-åriga förskolläraren från Lund var dessutom en av mästarna i Million Rain! Det fick förtjänst på grund av att ungen har ett medlemskap i Lotto för att säkerställa om hans plats i oavgjort. Vid den tidpunkt då han balanserade sitt spel på onsdag såg han att han hade vunnit enormt och att "lite pengar kom in" i posten.

Medlemskapet gav 1 miljon kronor i förmåner, men dessutom en del underförmåner, vilket gav en all out-förmån på 1 003 382 SEK.

En man på 60 år från Åstorp i sin typiska begäran lämnade sitt spel och fick sig en glad förvåning. Han var en av de nya moglarna som Million Rain hade mött. Han vände in sitt spel och fick tillbaka kvittot och uttryckte att han hade vunnit mer än 20 000 SEK.

Han gick in i sitt spelrekord och såg att det fanns en och sex nollor. Det gick från en trevlig fredag ​​till en extremt rolig fredag!

Mannen ska spendera miljonpriset genom att dricka champagne med sin betydande andra framför allt annat.

Paret har ett anständigt liv uppenbarligen en miljon kronor är en bonus för alla. Så paret nöjer sig med ett kunnigt val att låta sig landa i sina fördelar innan de väljer vad de ska spendera pengarna på. I alla fall är möten i hetare platser höga på rundan!

För närvarande kommer mannen att landa i sina fördelar och förstå vad han kanske vill göra för pengarna. I helgen skulle han spendera att äta, dvala och träna, och fortsatte därmed med ett typiskt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar