lördag 21 mars 2020

Gamla till nya spel


Tetris — 1984 konflikter Aleksey Pazjitnov med följeslagare den främsta formen av Tetris, och världen blev förvånad. Att auktorisera mot ”väst” är otrevligt ur en verifierbar synvinkel (fråga bland Atari och Nintendo 1988-93) ännu 1989 var Tetris packad med Game Boy, tack vare en enorm del till nederländska Henk Rogers, och oväntat var det världens topp av linjen avancerat spel. 1991 flyttade Pazjitnov till USA och hade 1996 möjlighet att rama Hawaii-baserade The Tetris Company tillsammans med de tidigare nämnda Rogers.

I kölvattnet av att köpa upp ELORG - organisationen som en gång tog hand om all sovjetisk tillåtelse av IT och information, satt de på hela Tetris-kakan och hade möjlighet att regissera hur spel tillverkade under tillstånd verkligen dykte upp.

Var skulle jag vilja ta med denna slakt? Allt betraktat, efter 35 år med sedvanligt besvärligt, kände någon att "alla saker som beaktas, denna kamp är i tid. Barnen är besatta av det!", och så blev det Tetris.

En rekommendation är att följa ny bloggare Elisa, hon recenserar bland annat nysläppta såsom gamla tv-spel. Mycket intressant blogg måste jag säga.

Tekken 7 — Något som Bandai Namco konsekvent klarar sig bra med andra kampspelsingenjörer är att göra det underhållande att bli bekant med spelmekaniken helt ensam.

Detta med att förbereda lägen är svårt att få tag på och det viktigaste som verkligen kan utmana på den fronten är Killer Instinct. Det är som det är, här är betydligt mer än så, och inte överraskande, erbjuds ett ensamt spelarläge, som helt krossar allt som utmanarna tar med sig till bordet.

Det är svårt att inte locka lika med det vid avsändarens praktiskt förnedrande tomrum Fighter V, och det vill nästan kontrastera Doodle Jump med Super Mario 3D World.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar