måndag 16 mars 2020

Rick och Morty slot

Rick and Morty Megaways är ett annat utrymme från Blueprint Gaming beroende på Rick och Morty TV-arrangemanget. Det här spelet pressas med extra höjdpunkter och garantier och spännande spelinvolvering i upp till 117 649 vinstlinjer. Syftet bakom det enorma antalet vinstlinjer är uppenbarligen den anmärkningsvärda spelmotorn Megaways.

De 6 rullarna med någonstans i intervallet 2 och 7 kolumner är dekorerade som fundament och olika mönster av grundkaraktärerna Rick Sanchez och Morty Smith, precis som olika saker som dras från deras animationsunivers. Spelet har en RTP på 96,55% och många energigivande extrahöjdpunkter, t.ex. ett belöningshjul, fri svängning och så vidare.

Megaways


Megaways är en specialist som tillhandahålls för fans av onlinespelklubbar av Big Time Gaming. Anta att vi är vana vid att se hjul som visar ett bestämt antal bilder under varje varv. Megaways ™ -ramverket visar 2 till 7 bilder för varje hjul per varv! För att göra en triumferande blandning behöver du bara ha en liknande bild på huvudlinjen och förbi.

Det gör ingen skillnad var eller hur antal bilder landar på ett liknande hjul för att det ska vara en triumferande blandning. Du vinner möjligen med en chans att du i varje fall konsoliderar två bilder efter varandra.

För att veta hur många vinnande sätt du får för varje tur behöver du bara öka mängden bilder på huvudlinjen med följande. All out kommer då att öka med mängden bilder på den onödiga extra personen som pratar om till det sista hjulet.

Eftersom det fenomenalt roliga energisnåla arrangemanget som förvånade alla fick vi ett liknande svar från detta öppningsspel från Blueprint Gaming. Med Rick och Morty Megaways har du möjlighet att möta fria vändningar med multiplikatorer, fallande bilder, pusselbelöningar, fyra olika gratistillägen och ett spelhjul. Du kommer också att möta en snabb takt i spelmaskinen och upp till de välsignade 117 649 Megaways!

Rick and Morty Megaways av Blueprint Gaming är ett kreativt videorum som har all tack till Megaways ™ -motorn. Detta ger en snabb och aktivitetsstoppad upplevelse varje gång med deras perfekta illustrationer och ljudkvalitet och de flesta fördelar på väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar