tisdag 17 mars 2020

Spel om pengar

Vissa som spelar om kontanter tycker att det är svårt att stoppa. Du kan få skyldigheter och börja känna dig hemsk över vadslagning om det är så för dig. Det finns saker du kan göra om du känner att vadslagning förvandlas till en fråga. Dessutom finns det hjälp att få chansen att du behöver stöd.

Många individer hittar onlinepoker, tips, kasinospel, spelautomater eller olika spel om pengar aktiverande. Det är vanligtvis inte ett hot att spela då och då för små helheter.

Det är som det kan, för vissa individer tenderar det att vara svårt att spela fint och dandy. Det kan börja med att förlora mer pengar än du kan bära. Eller å andra sidan kan du sitta upp och spela sent på kvällen, trots att du inte hade förväntat dig.

Äntligen kan mycket satsning få dig att känna dig hemsk eller ha olika problem.

Tips

  • Välj i förväg exakt hur mycket kontanter du kan bära för att förlora. Sluta då spela efter att du är klar med den helheten.
  • Välj i förväg i vilken utsträckning du ska spela. Stoppa då snabbt när tiden är slut.
  • Förvärva aldrig pengar för att spela.
  • Spela aldrig med chansen att du har druckit eller påverkats av något annat. Din bedömning försämras när du påverkas, och faran är att du slösar ut en alltför stor mängd kontanter.
  • Försök att inte spela för att minska tryck, stress eller nervositet. Det finns bättre metoder för att må bättre. Kontakta en ung avdelning eller undervisa välbefinnande om du inte behöver stöd.
  • Försök att inte räkna med att du kan skaka massor av kontanter över lång tid. Kom ihåg att det är spelorganisationerna som skaffar sig mest från spelen. Det är anledningen till att spelbolagen finns.

Varför spelar många för mycket?


För vissa individer är det energin från spel som drar in sig. De får en kick från att spela eller måste vara acceptabla på det. För andra människor är det fantasin om att få in deg. Eller så måste de helt enkelt ha några goda tider och bortse från en vanlig dag till dag under en tid.

Det finns inga noggranna svar på varför några korthajar tappar kontrollen medan andra inte gör det.

Faran för att tappa kontrollsteg på off-chansen att du spelar för att avstå från att fundera över besvärliga saker. Eller sedan för att avstå från att känna sig svår. Det kanske fungerar under en tid, men då förstärker spelet för det mesta allt jämnt.

Att satsa på kontanter har en åldersbrytande punkt på 18 år i Sverige. Det är för att skydda unga från att ha problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar