måndag 11 maj 2020

Skapa gratis formulär på nätet

Tjena, tjena!

Idag är det måndag och det är dags att ge tillbaka till mina läsare. Den här blogginlägg kommer att handla om de tre utan tvekan bästa formulär på nätet! Självklart är de gratis och inte kostar något. De kan vara något begränsade om man inte betalar för tjänsterna, men de täcker det mest grundläggande och du kan även styla de själv. Jag har själv använt de vid olika tillfällen och de fungerar klockrent!

Formlets

Formlets utvecklas från det tidigaste skedet förse klienten med ett överlägset möte som tillverkar och förmedlar på webbstrukturerna.

Formlets


En av de betydande kontrasterna som skiljer oss är att vi erbjuder en Full Designer för att tillverka strukturer och recensioner utan någon förberedelse ELLER en Endpoint för arkitekter / ingenjörer som definitivt inser hur man ska montera strukturer, men ändå behöver någon plats att lagra sina poster. Bäst av de två universerna i en applikation.

Formletter har massor av höjdpunkter i kanalen inklusive förgrening / logik, fler alternativ i fältet Betalning och en annan Analytics-sida för att ge dig bättre mått på dina poster.

Exempel: Formlet — Casino utvecklingen under 15 år

Jotform

JotForm.com är en av de första strukturutvecklaren på webben, och under sin tid har de anpassat en idealisk hjälp som återstående delar är ojämlika. De garanterar att du har den minst svåra assistansen, och när du tänker bygga en struktur kan du utan att göra en stor sträcka se varför.

JotForm

Du behöver inte gå igenom några kontanter eller till och med ge ut ett betalkort för att använda deras höjdpunkter, och de kastar dessutom i gränslösa strukturer, rapporter och strukturfält. Bara på det sättet bör du ge JotForm en möjlighet. JotForm stärker ett fantastiskt urval av layouter i sina bibliotek, som är ordnade efter bransch och använder ärendesituationer, så att du utan mycket kan hitta det du söker efter. Ett stort antal av dessa layouter åtföljer förkonfigurerade kontingentfält och det tar bort en stor del av arbetet från dig. Alla layouter kommer att läggas ut över sidan och uppdateras naturligt när du ser ner.

Exempel: Digital. — Digitala överföringar med pengar

Cognito Forms

Sist men definitivt inte minst har vi Cognito Forms. Cognito Forms är en utvecklad utvecklare av onlinestrukturer som pratar om ett instinktivt, lättförståeligt gränssnitt och det hjärtligaste arrangemanget av gratis tillgängliga höjdpunkter. 



Scenen planeras från början för nuvarande Internet, och förmedlar otroligt banbrytande höjdpunkter; inklusive arkivkonsolidering, överföring av dokument, omväxling av segment, reserv och återupptagning, begränsande skäl och samordnade avbetalningar. Installera dina formulär konsekvent på din webbplats och få information via e-post när som helst nya passager skickas in.

Exempel: Swedens online games — Cognito Forms 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar