lördag 28 mars 2020

Återigen random men nyttig info

Det är inte ofta jag skriver så mycket på en också samma dag. Men har man inget bättre för sig så kan det vara kul att få skriva av sig.

I den här blogginlägg tänkte jag ta upp tre saker; Fotbolls-EM, Flashback och jackpottar. Den här kommer vara kanske det längsta inlägget jag har gjort. Så håll i ratten för nu trampar vi på pedalen!

Låt oss börja

Vad vore livet utan lite skvaller, teorier och en jäkla massa experter samlade bakom sina datorer hemma? Jag pratar naturligtvis om Sveriges största forum Flashback!

Till er som vet inget


Flashback har regelbundet påpekats i uppbyggda medier, nya individer upptagna med omisskännliga invånare rapporterar.

Samlingen utsågs 2009 till det journalistiska priset Guldspaden och betraktades 2011 som det privilegierade meddelandet från Guldspaden.

Dagensmedia har till och med en flik med Allt om Flashback och allt det senaste och mest intressanta ifrån den blogg. Du kan besöka den här.

Nästa ämnet blir fotboll

Det är alltså officiellt. Inget jäkla fotbolls EM den här sommaren. Jävla virus som ska komma och förstöra våra liv. Vem ska man klandra? Jo, människor. Vi ställer till det allt för jäkla ofta och nu ger oss naturen tillbaka. När fan ska vi sluta föröka oss i sådana mängder att det ska behövas ett virus för att tala om att vi håller på med något sjukt.



Nu tappade jag bort mig lite, sorry för det. Men som sagt inget fotbolls EM (läs om du vill) den här sommaren alltså. Det är som sagt mycket trist. Fotboll, sommar, öl och vänner är fan det bästa som finns. Men vi får alltså vänsta till nästa sommaren. Det vill säga om allt har stabiliserat sig först. Först måste vi mänskligheten återhämta sig. Och jag hoppas verkligen att vi gör det. Och att vi framförallt lär oss något utav detta.

Ska vi prata lite jackpottar?

Visste du att casinon i Sverige har gjort en jäkla massor människor rika genom att dela ut jackpottar? Jo det är nämligen så att man kan vinna en hel del pengar. Väldigt sällan dock. Typ aldrig. Hehe, det kanske större sannolikhet att ens flyg kraschar än att vinna faktiskt. Och då pratar jag om någon som flyger en gång i sitt livstid. 

Ja, sannolikheten är som sagt inte stor. Men drömma är kul! Och det finns faktiskt de som vinner, så jag menar det inte helt omöjligt.

Stort grattis till er som har vunnit, slösa inte bort pengarna på något ni inte behöver bara.

Vad är progressiva jackpott undrar du kanske?

Spelautomater med stora insatser behöver inte bara vara en progressiv bonanza. Proggresiva spelmaskiner med tre stora insatser är normalt. Exempel på öppningar med dynamiska stora insatser med allt mer vinnande möjligheter är till exempel Mega Fortune. Genom att vinna spelets tur och dess belöningsrunda kan du få chansen att vinna den största bonanzaen. 



Deras bonanzas kallas rapid, major och mega. Genom att promenera mot hjulets kontaktpunkt hittar du möjligheten att spela super stora insatser och det är den plats miljoner framgångar förväntar sig!

Kanske var det lärorikt, kanske inte. Men nu vet du. Tills nästa gång! PS. det blev inte så mycket innehåll jag tänkte från början. Aja, det är vad det är. Men skriv till mig om du vill jag ska ta upp något!  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar