lördag 28 mars 2020

Okej, en sista innan godnatt.

Gillar ni sagor? Vilken är er favorit? För mig har det alltid handlat inte om själva storyn men karaktären.

Men hur som helst, innan jag lägger mig vill jag ta upp en sak jag inte har tagit upp innan. Nämligen affiliatebranchen som riktar in sig mot casinon. Idag finns det hur många just affiliate sajter på nätet.

Många är bra, men majoriteten är riktigt dåliga. Alltså visa sidor har inte uppdateras på flera månader och till och med år. Varför finns de på nätet ens?

Om du har en hemsida, ett instragramkonto eller om du är en influencer kan du alltså tjäna pengar genom att guida dina följare till något produkt eller tjänst. Det är hur många som helst som försörjer sig på det sättet. Och det är faktiskt jätte enkelt att komma igång. Men den svåra biten är då givetvis att ha en massa följare som bryr som om vad man skriver.

Titta på mig som exempel. Jag har inte så många läsare trots att jag skriver hela tiden. Men det är inte för det jag gör är dåligt, snarare handlar det om att det tar tid att växa och få en publik.

Det är också en anledningar varför jag började. Jag vet att det känns tråkigt att skriva nu när det är så få som läser, men drivkraften att växa finns där och jag vet att jag kommer att lyckas i framtiden.

Markera mina ord mina trogna läsare!

Nu gled jag ifrån lite. Men som sagt, det är svårt men samtidigt affiliate-branchen är ett vinnande koncept om man lyckas. Det är fett mycket trevligare att jobba med något sånt också än att behöva ta till jobbet och sitta ut tiden på ett plats man helst inte vill tänka på så fort man har lämnat det.

Vad är era åsikter om det? Något jag måste dock påpeka är ett initiativ som heter #jagsmygerinte. De vill alltså se till att hela den här branschen ska vara renare. Man ska vara tydligt med att något är annons, reklam osv. Man ska alltså inte ge sig på och försöka lura in saker till sina följare. Vilket är helt underbart enligt mig!

Godnatt,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar