onsdag 25 mars 2020

Poker, Microsoft och lite till 😋

Microsoft

Microsoft Corporation Ă€r en amerikansk global innovationsorganisation med centralkommando i Redmond, Washington. Det skapar, producerar, licensierar, stöder och sĂ€ljer PC-programmering, köptapparater, datorer och relaterade administrationer. De mest populĂ€ra programmeringsobjekten Ă€r Microsoft Windows-linjen med arbetsramar, Microsoft Office-sviten och Internet Explorer och Edge-webblĂ€sare. 

Dess ledande utrustningsprodukter Ă€r Xbox-datorspelkonsoler och Microsoft Surface-sortimentet av pekskĂ€rmsdatorer. 2016 var det vĂ€rldens största programmeringsproducent efter inkomst (just nu har Alfabetet / Google mer inkomst). "Microsoft" Ă€r en portmanteau för "mikrodator" och "programmering". 

Microsoft Àr placerad som nr 30 i 2018 Fortune 500-rankningarna för de största USA-organisationerna med fullstÀndig inkomst.

Poker och annat

Texas hold them (annars kallat Texas holdem, hold dem och holdem) Ă€r en av de mest kĂ€nda varianterna av pokerrundan. TvĂ„ kort, sĂ„ kallade öppningskort, hanteras med framsidan nedĂ„t för varje spelare, och dĂ€refter hanteras fem nĂ€tverkskort med framsidan upp i tre faser. 

Stegen bestÄr av en progression av tre kort ("misslyckandet"), senare ett extra enskilt kort ("svÀngen" eller "fjÀrde vÀgen") och ett sista kort ("vattenvÀgen" eller "femte vÀgen").

Varje spelare letar efter den bÀsta femkortspokerhanden frÄn alla blandningar av de sju korten pÄ de fem nÀtverkskorten och deras tvÄ öppningskort.

Spelare (tryck pĂ„ lĂ€nken för att se hans Microsoft konto) har satsningsalternativ för att kontrollera, ringa, höja eller vecka. Satsningsrundor intrĂ€ffar innan felet hanteras och efter varje resulterande fynd. Den spelare som har den bĂ€sta handen och inte har kollapsat innan avslutningen av varje enskild satsningsrunda lyckas med hela kontantinsatsen för handen, kĂ€nd som potten.

Bilden tagen frÄn Unsplash.


HejdÄ

Tack för den hĂ€r gĂ„ngen och hĂ„ll er friska nu nĂ€r vi har jĂ€vla Coronavirus bland oss. KĂ€rlek! ❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar