torsdag 19 mars 2020

Spel, spel mera spel

Organisationerna tröttnade på varandra och åtagandet avslutades i slutändan. Sony fortsatte att bygga upp sin innovation och 1994 framdrevs det som Playstation, den ursprungliga komforten i 32 delar och finishen på Nintendos styrka.

Män i mitten av någon plats gjorde organisationer till en hel del modeller, och nu leverantörer bara för att nu och av dessa i närhet.

Hideo Kojimas absoluta sista match för Konami var hans generellt målinriktade hittills. Den femte delen av Metal Gear Solid-arrangemanget tog inte bara handen om vad ett fantastiskt aktivitetsspel i den öppna världen borde vara, men visade dessutom att Metal Gear som idé är mer mångfacetterat än vi misstänkte.

I alla fall, viktigast av allt, kände kontrollen perfekt, oavsett om vi smygt eller satt i en mindre än normal variant av Metal Gear. Det var som sagt, inre strider mellan Kojima och Konami ledde beklagligt att spelet inte så mycket kändes helt skapat vid utsändning.

Ursprungligen ett unikt ämne beroende på din egen Wrap Up, kommer du på samma sätt att få tillträde till sju symbolbilder, varav alla Sonys delegater anser vara olika sorters spelare. Du har möjlighet att ladda ner alla bilder och bläddra i Action Hero, Legendary Warrior, Master Explorer, Master Strategist, Speed ​​Demon, Sports Phenom och Marksman.

Fifa 2020


Ett skämt åt sidan - uppenbarligen är det inte bara unga unga män som spelar Fifa - det värdesätts av att människor är lika. Alla saker som beaktades var Fifa 19 det topprankade komfortspelet 2018 - du fixar inte bara det på ungdomar. Ändå märker du den otänkbara objektiva samlingen, som visar sig vara extra rimlig när du ser hänsynet till Volta i år.

Ett Fifa Street-liknande spelläge där du spelar 3v3, 4v4 och 5v5 mot olika grupper på avenyer, hushållsplaner och träningscenter runt om i världen, med ett mer arkadliknande arrangemang än det "vanliga" spelet. Det förbättrar inte bra att vara acceptabel på Fifa-spelen för ett stort omfattning, det handlar gradvis om att vara snabb och exakt (poängen är manuell) och försöka täcka dina egna mål medan du skyddar.

CS


År 2000 släpptes en justering av spelet Half-Life som förändrade hur vi spelade första individuella skyttar. Idag har det gått länge sedan Counter-Strike släpptes, och Valve berömmer det med ankomsten av spelets fjärde form, Counter-Strike: Global Offensive.

I vilket fall som helst, medan de flesta av de nuvarande aktivitetsspelen beror på klasser, priser och exceptionella kapacitet, har Valve ganska mycket förbisett varje spelliknande nyfikenhet som har blivit väl känd till sent. Detta är om förbättringarna har varit eller mer fruktansvärda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar