lördag 28 mars 2020

Vad händer med sportvärlden?!

OS

Trots det faktum att OS bortskaffar som ordnat påverkas det avsevärt av Corona-pandemin. Det kanske bästa testet är att garantera att konkurrenterna kan passa in räkningen för OS rimligen.

Funktioner identifierade med b-boll, baseboll, brottning, taekwondo, judo, fotboll och skateboard har antingen avbrutits eller försenats på grund av kroninfektionen. För svenska tävlande är betydande kvalificerade rivaliseringar för närvarande på våren inom sport, till exempel volleyboll på havet, boxning, brottning, toxofilism, kajakpaddling, karate, paddling, kryssning, skytte och skateboard.

Det finns rivaliteter i april och maj över hela världen som ännu inte är utvalda, men som kan påverkas av Corona-pandemin. För att ta hand om kvalificerade frågor senare kan det vara ett slags belopp inom idrott som i allmänhet påverkas, där konkurrenter eller grupper som "mest troligt" skulle ha fått en olympisk biljett när som helst får kvalificera sig i alla fall beviljas det.

Övriga sporter

  • MMA
    UFC genomförde en gala i Brasilien inför tomma läktare den 14 mars. Därefter valde man att sedan att ställa in de nästföljande galorna. En av årets mest efterlängtade matcher, som är mellan den mästaren i lättvikt Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är dock fortfarande planerad till den 18 april.
  • EM 2020
    EM 2020 för herrarna skjuts upp till 2021. Detta bekräftas den Svenska Fotbollförbundet att mästerskapet kommer att äga rum mellan 11 juni till 11 juli 2021.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar