söndag 5 april 2020

Så fort karantän är över drar jag en resa till Malta

Så gort karantän är över bokar jag en resa ner till Malta alltså. Sjukt billiga flyg och fantastiskt nattliv verkar det vara. Jag blev mäktaimponerad när jag läste blogginlägg av Edvard From Stockholm to Malta.

Lite om Malta

Malta är en liten önation söder om ön Sicilien, Italien. Nationen är verkligen en skärgård, men bara tre av dess största öar är ockuperade och praktiska: Malta, Gozo och Kemmuna.

Antingen ricocheting från öarna, fira hela natten eller åka på en båt, var du än är du kommer att utveckla följeslagare ständigt - det är så snäll alla är här!

Malteserna är varma och inbjudande individer.

Om du är på väg ut till Malta, gör dig redo att översvämma dig själv i livet, uppskatta solen, utnyttja det utmärkta havet runt omkring, acceptera som det är och förvänta dig det oförutsedda!

Malta har en lång och förändrad historia som går tillbaka till den neolitiska tidsramen. Försvann och kontrollerad av verifierbara överväldigande hittare, till exempel romarna, normannerna, riddarna av Johannes och Napoleon Bonaparte (bara för att ge några exempel), det är ingen stor överraskning att Malta själv är en blandning av samhällen och fantasifullt stilar .

Gå en promenad genom de många gudshus och kungliga bostäder som prickar ön och var välsignad att få fresker målade via Caravaggio, Mattia Preti och Antoine de Favray.  

Vid den tiden bära ditt bästa Indiana Jones-intryck och gräva in en period innan den skriftliga historien genom att verkligen promenera genom centrum av Ggantija, en neolitisk helgedomskomplex idé som ska arbetas runt 3600 f.Kr.




Eller sedan, åka till Valletta, Maltas huvudstad, för att möta den fantastiska sextonhundratalets kungliga residens som är Casa Rocca Piccola. Vi satsar i händelse av att du investerar tillräcklig ansträngning, du kan mycket väl ha möjlighet att få dig att se ut som en tragiskt avliden person från den ärade de Piro-familjen, slottets innehavare och uppleva en fantastisk rest i extravagans. Det är väl det vi kallar en framgångssucces.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar